Testimonials

Professionelt solidt gulvarbejde som jeg helt klart kan anbefale andre. Vi havde netop købt en villa i udkanten af Kalundborg som virkelig trængte til en overhaling. Nye vinduer, nyt køkken, maling af alle rum og en gulvafslibning og gulvbehandling. Vi havde tidligere benyttet Gulvafslibning København til et gulvarbejde i Skælskør og var rigtig godt tilfreds. Vi fik et godt tilbud som prismæssigt lå under de andre som vi havde indhentet. Vi besluttede os for at tage chancen idet vi havde hørt at pris og kvalitet hænger sammen. Men lige nøjagtig hvad gulvafslibning angår fik vi en fremragende kvalitet til en meget lav pris, takket være Gulvafslibning Københvn.

Inger Sørensen, Bryggervænget 5, 4400 Hundested

Gulvafslibning og gulvbehandling blev udført grundigt på alle mulige måder. Vi var lidt spændt på det færdige resultat, idet vi ikke helt var klar over hvad vi havde bestilt. Men tak for kaffe hvor blev det flot. Et gammelt men nyafslebet trægulv, der får en hvidpigmenteret olie, bliver virkelig smukt. Ja, det er svært at forklar og må næsten ses. Helt klart tak for rigtig godt gulvarbejde.

Daniel Larsen, Havnearkaderne 80, 4220 Korsør

Kvalitet til tiden. Tak for det. Et rigtig godt stykke gulvarbejde til tiden og til det aftalte beløb. Billig gulvafslibning priser i Herfølge lidt udenfor Køge. Det bestilge gulvarbejde blev udført til UG og lidt mere. Der var nemlig nogle dørtrin som vi ikke havde bestilt skulle laves, men som gulvmanden tog med af sig selv. Alt andet ville også have set åndsvagt ud. Så rigtig mange tak for det.

Dorthe Svenningsen, Torvet 15, 4600 Køge

Det må jeg sige, et rigtig godt udført gulvarbejde. De kom til tiden, var høflige, venlige og yderst professionelle. Det var et perfekt stykke arbejde som jeg helt klart kan anbefale til andre. Ja, jeg kunne ikke sætte en finger på noget som helst. Det jeg bestilte fik jeg, og lidt mere til. Jeg fik i hvert tilfælde en gulvservice ud over det sædvanlige. Jeg kan trygt anbefale Gulvafslibning København på dygtige og venlige gulvfolk samt kvalitets gulvarbejde. Sidste men ikke mindst var det til en gulvafslibning pris, hvor alle og enhver kan være med.

Jette Klausen, Gjethusparken 3, 3390 Hundested