Gulvrenovering der fornyer plankegulve, parket og lamelgulve

Gulvrenovering er en måde at forny overfladen på et trægulv enten ved reparation eller afslibning og ny gulvbehandling. Hvilket gulv har du? Andre typer af gulve kan naturligvis også renoveres, men idet vi kun arbejder med træ og trægulve så omhandler denne artikel kun disse. Træ er på grund af materialets karakter let at arbejde med og dermed også at forny og renoverer.

Overfladerenovering og gulvrenovering

gulvrenovering der virkelig gør en forskel. Med forskellige processer kan et trægulv få sin gamle patina tilbage, når en professionel gulvmand hjælper tilVi har en solid erfaring når det gælder gulvrenovering og overfladebehandling af trægulve. Vore gulvfolk er i stand til at rådgive og vejlede i alt omkring gulvbehandling samt udføre hvad der er nødvendigt  for at trægulvet får det rette udseende og vil holde i mange år ud i fremtiden. Vores opgave som gulvfirma er naturligvis at renovere gamle trægulve i alle former for boliger, herunder vedligeholdelse af trægulve for boligselskaber og administrationsfirmaer. Vi udfører en del gulvarbejde for villa ejere og folk med lejlighed hvor vi afsliber og lakerer de gamle trægulve. Afslibning af gulve i de mange år vi har beskæftiget os indenfor gulvbranchen bragt os vidt omkring. Med mange spændenden gulvrenoveringsopgaver har vi efterhånden fået meget viden og erfaring indenfor netop denne niche.

Gulvarealer fornyes med en gulvrenovering

Gulvrenovering har flere forskellige processer og arbejdsgange med. Her se s blandt andet hvordan der skæres et lille hul i et trægulvMed ny teknologi og moderne gulvmaskiner kan vi udføre alle typer af gulvafslibning på store såvel som små gulvarealer. Vore arbejdsopgaver er primært hos private men også hos offentlige institutioner samt hos private virksomheder. Med andre ord er vi alle steder hvor der stilles krav til at trægulvene fremstår flotte, plane og præsentable. Som specialist i netop afslibning og afhøvling af trægulve har mange idéer til hvordan et trægulv kan friskes op og få en smuk overflade samt holde i mange år fremover.

"Alt gulvarbejde udfører vi hurtig og effektiv til mindst mulig gene og besvær for vore kunder."

Vi er vant til at arbejde på større byggepladser og koordinerer med andre håndværkere så tidsplanlægning og overholdelse af de planer der er lagt har stor betydning for os men også andre håndværkere som skal til.

Gulvvurdering og gulvtjek er vigtig

gulvrenovring af trægulv. Her på billedet ses en gulvmand der er igang med polering  og udskiftning af rondel på polermaskinenInden ethvert form for gulvarbejde er det nødvendigt med en gulvvurdering eller gulvtjek for at være sikker på a tguvlet for den nødvendige hjælp. Her vurderes gulvets beskaffenhed for råd, svamp, løse brædder, undergulv, borebiller, tykkelsen og overfladens stand. Herefter koordineres de nødvendige processer for en udbedring med kunden. Kundens ønsker og behov drøftes samtidig med at gulvvurderingen danner grundlag for det videre gulvarbejde. Hvad er mulighederne og hvilke gulvprocesser er bedste til det givne udbedringsarbejde? Vi ser på det sammen og danner os et overblik, så gulvet får den rette behandling. Vores gulv firma har en seriøs tilgang til håndværket og kan med forholdsvis kort varsel rykke ud og lave dine trægulve. Dygtige gulvfolk udfører gulvarbejde efter kundens ønske og kan med kort varsen rykke ud.

NOTE: Gulvfirmaet tilbyder særdeles fornuftige gulvafslibning priser og arbejde udført i absolut top kvalitet.

Solidt gulvfirma i København

gulvrenovering af trægulv. I dette tilfælde, på billedet, ses et trægulv som måtte brækkes op og lægges om. En gulvlægger var igang med en gulvmontage da billedet blev tagetGulvfirmaer er der mange af og vi er et af dem. Forskellen på dem og os er at vi engagerer os i kundens ønsker og behov hvor kunden ofter får mere end lovet. Rådgivning og vejledning er en vigtig del af en god gulvservice hvor kimen bliver lagt til et godt samarbejde og gode relationer imellem gulvvirksomheden og kunden. I vores gulvbutik finder du en række forskellige muligheder for inspiration, herunder:

  • Forskellige gulvtyper
  • Massevis af træsorter
  • Typer af gulvbehandling

og frem for alt er der her muligt at få en snak og dialog om dit trægulv og muligheder.

Gulvbearbejdning der virkelig vil noget

I tilfælde hvor et trægulv skal renoveres og repareres, kan det være nødvendigt at udfærdige gulvbrædder og parketstave som passer til et eksisterende gulv.

Gulvafslibning videos

No Comments Yet.

Leave a comment