Gulvbearbejdning er et speciale og ældgammelt gulvhåndværk

Gulvbearbejdning er en måde at arbejde med gulve på så de bliver renoveret og i en bedre stand. Har du trægulve som skal friskes op og renoveres? Så læs med her. Vi bearbejder gulve på forskellig vis alt afhængig af gulvproblemets størrelse og omfang. Ofte foregår arbejdet på stedet hvor gulvet er lagt og i enkelte tilfælde fjerner vi gulvbrædder og tager dem med ind på gulvværkstedet hvor de bliver bearbejdet.

Gulvbearbejdning foregår i gulvværkstedet

gulvbearbejdning af trægulve uden for dimension. Her specislfremstilles trægulve primært til gulverparation og gulvrestaureringGulvværkstedet er et sted med diverse maskiner og rekvisitter til forskellige former for gulvarbejde og træbearbejdning. Her er vores kyndige mand børge ansat til at foretage aller former for reparationer af trægulve der måtte komme ind. Uanset gulvtypen kan et trægulv repareres og rettes op på værkstedet. Og i de tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre er det nødvendigt at fremstille helt nye gulvplanker eller parketstave. Dette gøres ovre på vores gulvsnedkeri som er i forlængelse af gulvværkstedet.

For at holde de to steder fra hinanden kan man sige at gulvværkstedet er til bearbejdning og reparation af nuværende og brugte trægulve hvor imod gulvsnedkeriet primært til bearbejdning og fremstilling af gulvplanker og gulvparket i mindre mængder.

"Gulvbearbejdning er som oftest reparationer eller fremstilling af helt nye gulvbrædder uden for normale dimensioner"

Træteknik viden er en forudsætning for gulvbearbejdning

gulvbearbejdning af trægulve til reparation af et gammelt og slidt trægulv i København. At arbejde med træ kræver en del viden om åre tegninger, veddets opbygning samt en masse andre trætekniske finesser. Især opbygningen af træ og hvordan det reagerer når det udsættes for forskellige former for belastning er vigtig at vide. Endvidere er det også godt at vide relationer mellem det trætekniske og gulvtekniske hvilket er basisviden for alle med uddannelse indenfor træfaget.

NOTE: Tømrere, snedkere og gulvfolk har den fornødne som professionelle håndværkere med træ som speciale.

Gulvfagmand er en professionel gulvmand

gulvbearbejdning fra bunden. Såfremt det ikke er muligt at få brugte gulvbrædder som kan omdannes til de rette dimensioner er det  kun at starte fra bundenVi benytter dagligt vores trætekniske viden og kunne som er en del af vores håndværk og det at bearbejde gulve på en håndværksmæssig korrekt måde. Tillid er nødvendigt til den gulvmand eller gulvfirma du har kontaktet, og derfor er du sikker på at få gulvbearbejdningen og gulvarbejdet udført på allerbedste vis. Det er netop vigtig at benytte en fagmand fremfor at udføre træbearbejdning og gulvafslibning selv.

Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskiner

Gulvbearbearbejdning af trægulve til  gulvrestaurering  i et slot. Her på billedet ses parketstave til lægning i forbindelse med et eksisterende gulvDer er naturligvis intet til hindre for at udføre gør-det-selv gulvafslibning men det kan langtfra tilrådes og vi har set fatale følger på trægulve som følge af hjemmegjort afslibning. Og ofte er det ikke besværet værd for at spare lidt penge. Gulvsliber leje kan du foretage i mange byggemarkeder og malerforretninger til en forholdsvis billig penge, men så er du også tvunget til at købe remedier, rekvisitter, gulvbehandling og sandpapir det samme sted.

Det er ofte dyrt og dyrere end det burde være og kan i mange tilfælde føles som det rene bondefangeri. Hos os er det muligt med gulvsliber leje, hvor vi modsat de andre steder udlejer professionelle gulvslibemaskiner.

Gulvafslibning videos

No Comments Yet.

Leave a comment