3 fordele ved at få afslebet sine trægulve

Afslebet, afhøvlet og måske behandlet med en smuk overfladebehandling. Det er ofte udgangspunktet når et trægulv skal friskes op.

Afslebet eller afhøvlet trægulve er smukke

Såfremt du ønsker at opfriske dit hjem kan et gulvafhøvling eller gulvafslibning være en god start. Ved at lægge et tæppe på dit trægulv er det muligt at skjule fejl, mangler og eventuelt ridser, men man kan ikke slippe af med dem. En gulvafslibning er en fantastisk god måde at bringe det oprindelige tilbage i gulvet og dermed forbedre det visuelle i sit hjem.

Få dit trægulv afslebet korrekt fra starten

For at få gulvet opfrisket og renoveret på den rigtige måde er det en god idé at søge råd fra en fagmand som også kan tage sig af selve gulvarbejdet. At føre trægulvet tilbage til det oprindelige eller at få det opfrisket på en sådan måde at det får et nyt udseende er altid en god investering.

  • Gulvafslibning er altid den foretrukne metode til at forbedre og opfriske et trægulv så det får nyt liv. Ved at benytte de rigtige gulvteknikker med afslibning og polerin får du et rigtig flot trægulv med lang holdbarhed.
 fordele ved at få afslebet dine trægulve

fordele ved at få afslebet dine trægulve

  • Gulvafslibning er den bedste måde at bringe et trægulv tilbage så det får sin skønhed retur. Når trægulvet står nyafslebet og skal have en ny gulvbehandling er det vigtigt at sørge for at det kommer til at matche møbler og interiør så det skaber en god harmoni. Det er naturligvis også muligt at lægge et helt nyt gulv, men det er en stor investering i både tid, penge og den indsats som er nødvendigt. Som et alternativ er det naturligvis muligt at lægge et tæppe hen over gulvet men det koster også penge. Således er den bedste løsning absolut en gulvafslibning og gulvbehandling.
  • De fleste gulvfirmaer idag tilbyder støvfri gulvafslibning. Ved støvfri afslibning behøver du ikke at bekymre dig om luftvejs lidelser eller det at kunne trække vejret. De nye gulvslibemaskiner opsuger 98% af alt støvet. Den smule støv der vil være tilbage og lægge sig på vandrette falder vil blive støvsuget op af os.

Der er idag en stor konkurrence imellem de enkelte gulvfirmaer om at tilbyde gulvafslibning til fornuftige priser. Når du skal ud og finde et gulvfirma, kan du med fordel lave en liste med gulvfirmaer og gulvmænd i dit lokalområde. Endvidere kan du spørge dine naboer og venner til råds om de kender et godt og solidt gulvfirma. Det er en god idé altid at lave en god research før du indgår en aftale med en gulvmand eller gulvfirma. Ved at benytte det rigtige tilbud kan få et smukt og beundringsværig trægulv som vil holde i lang tid fremover.

Gulvafslibning videos

No Comments Yet.

Leave a comment