Næstved – Her udføres gulvafslibning på fuld tryk

Næstved er den by hvor vi laver allermest gulvafslibning. Mange smukke trægulve og store villaer har fine og bevaringsværdige trægulve, som kræver en fagmands ekspertise. En gulvafslibning er gulvenes redningsmand. Med en professionelt udført gulvafslibning genvinder gulvet sin oprindelige friske glød og farve. Og ikke alene genskaber en gulvafslibning gulvets udseende, gulvafslibningen fjerner også de uregelmæssigheder, der måtte være opstået over årene, fordi et gulvbræt måske har slået sig lidt.

Gulvafslibning i Næstved

Gulvfirmaet i Næstved tilbyder individuel rådgivning inden for alt i gulvafslibning og efterfølgende behandling og pleje – og det til konkurrencedygtige priser.

 Firma i Næstved har gode tilbud på gulvafslibning

gulvafslibning i næstved der virkelig gør en forskel. Her på billedet ses en gulvslibemaskine som er klar til dagen gulvafslibningPrisen på en gulvafslibning ligger mellem 50 og 100 kroner kvadratmeteren. Dit gulvfirma i Næstved kigger naturligvis forbi og bedømmer dine gulve, før vi afgiver et konkret tilbud, for prisen afhænger naturligvis også af, hvad der er behov for at gøre ved dine gulve.

Gulvafslibningen foretages af flere omgange, hvor gammel lak og anden gulvbehandling nænsomt fjernes. Til sidst kommer det rå træ frem, og gulvet fremstår som da det blev lagt – lyst, med fin struktur og duft af træ.

"Gulvafslibning kan foretages på alle trægulve, det være sig parket- eller plankegulve."

Hvordan foregår gulvafslibning

Gulvfirmaet i Næstved anvender de mest moderne maskiner og har nogle af branchens bedste gulvafslibere ansat. Maskiner til gulvafslibning er udviklet voldsomt inden for de senere år, og kvaliteten af arbejdet er helt i top. Gulvafslibningen foregår over flere omgange med forskellige typer sandpapir. Til sidste gennemgås gulvet for eventuelle slibemærker, og først når gulvet står lyst og helt jævnt og plant, er gulvafslibningen tilendebragt.

NOTE: Maskinen til gulvafslibning er udstyret med en stor pose til opsamling af slibestøv, så der er ingen grund til at frygte, at der er støv over hele huset bagefter.

Kontakt Gulvafslibning København for et konkret tilbud på gulvafslibning i Næstved. Det vil du ikke fortryde.

Gulvafslibning videos

 

No Comments Yet.

Leave a comment