Laminatgulve priser og gulvafslibning i København

Laminatgulve er en pendant til trægulve, som i mange tilfælde falder ud til træets fordel. Laminat er en plastic overflade hvorpå der er printet et billede af træ. Med andre ord er det ikke et trægulve men blot et billede. Mange bliver snydt for det er svært at se forskel med det blotte øje.

Rigtige trægulve og lakering

Selvom lakering af gulve nok ikke står øverst på listen over ting, man har lyst til i weekenden, er der næppe noget smukkere end et nyslebet og nylakeret gulv. Og lakering af gulve behøver ikke være vanskeligt.

Ved at benytte gode gulvlakker og gode pensler, så bliver du hurtigere færdig med lakering af dine gulve, end du havde forstillet dig. Husk at starte i et hjørne og arbejd dig ud mod døren, så du ikke skal træde på gulvet umiddelbart efter lakering.

Efter lakering af gulve kan du normalt sætte møbler tilbage efter et par døgn. Men ved tungere møbler skal du for en sikkerheds skyld vente cirka en uge, så gulvet har haft tid til at hærde efter lakering.

laminatgulve

laminatgulve

 

Laminatgulve – slip for lakering

Men kan du ikke holde ud at skulle tænke på lakering af dine gulve, kan du vælge at få lagt laminatgulve i stedet. Laminatgulve skal aldrig slibes eller have lakering, og er således – bortset fra støvsugning og gulvvask – vedligeholdelsesfrie.

Laminatgulve i den rigtige kvalitet er velegnede til rum med stort dagligt slid, som for eksempel entré, køkken og børneværelser – eller måske hjemmekontoret.

Gulve i laminat har desuden en væsentlig bedre farve og lysægthed end et almindeligt trægulv, og når man tager i betragtning, at et trægulv også vil blive mørkere af lakering, er der meget der taler for laminatgulve.

Trægulve og laminatgulve

Laminatgulve kan være meget naturtro, så det kan være svært at se, der er tale om laminatgulve og ikke et rigtigt trægulv. Og du vil fryde dig over ikke at skulle tænke på lakering af gulve. Laminatgulve fås også i mange farver og mønstre og kan også lægges som fliser.

Du kan både få laminatgulve som parketgulve i fyr eller eg eller som plankegulv. Og med laminatgulve er lakering af gulve noget, der hører fortiden til, og du kan bruge din weekend på noget morsommere.

Gulvafslibning videos

No Comments Yet.

Leave a comment