Gulvslibemaskine til leje og udlejning af gulvsliber i København

Gulvslibemaskine leje i København får du ret billigt her hos os. Alt er naturligvis relativt, men udlejning af professionelle gulvslibemaskiner er vi rigtig gode til. Her er det ikke alene gulvsliber leje men også en god service og svar på alle de spørgsmål som en gør-det-selv gulvmand måtte have.

Billig gulvslibemaskine til leje i København

Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine. En båndsliber, en valsemskine, kantsliber og hjørnesliberLeje af gulvslibemaskine er måske ikke så let og ligetil som man ellers skulle tro. Det kræver nemlig at det er kvalitetsmaskiner som benyttes for at en gulvafslibning kan udføres korrekt. Ofte er gulvslibemaskiner til udlejning af en dårlig kvalitet idet de fra starten er beregnet til udlejning og derfor ikke har den rette tyngde. En gulvslibemaskine til professionelt brug vejer 72 kg. hvorimod en udlejningsmaskine typisk vejer 28 kg. Men den skal jo også være fit og håndterlig og må kunne ligge i Fru Jensens bagagerum i bilen.

Gulvopfriskning med lejet gulvslibemaskine

Mange træsorter kan få nyt liv tilbage med netop en gulvopfriskning. Hvad der ellers skal benyttes kan din lokale gulvmand fortælle dig. Et lokalt gulvfirma er altid godt at kontakte eller os. Når der lægges plankegulve er det på et undergulv med gulvstrøer, som er fastgjort til betonnen. Og det gælder uanset om der lægges et helt nyt gulv eller om det er et brugt.

NB: Husk her at tjekke for borebiller såfremt det er trægulv på parket, sildeben og sildebensparket er det sjældent forekommen.

Et ladegulv i Hørsholm

Vi har netop afslebet og afhøvlet et ladegulv i Hørsholm nord for København. Hvor vores gulvslibemaskine måtte sige stop. Gulvet havde været benyttet som basisgulv for alt slags landbrugsarbejde, herunder at være kørt på med store maskiner. Ganske vist var det enormt tykke planker, men det siger alligevel noget om træ som byggemateriale og især som gulvbelægning. Vi afhøvlede det og fik et smukt hvidpigmenteret trægulv ud af det. Rummet skulle benyttes som galleri til glaskunst og brugskunst.

Gulvsliber leje i Hillerød

Vi er stolte af sådan en opgave for vores Hillerød afdeling som med et havde forvandlet et gammelt trægulv til et eksklusivt ditto. Gulvslibemaskinen overtog gulvhøvlens arbejde og der blev bearbejdet lige stå stille ned i træet. Ved den sidste finish og brugen af det helt fine sandpapir måtte vi sande at meget smukkere kan et trægulv ikke være.

Udlejning af gulvslibemaskine i sæt

Mange steder undlader man at fortælle kunder, at det kunne være smart at leje forskellige gulvslibemaskiner i stedet for at kun at leje en stor maskine. Gulvsliber leje er også for kundernes skyld, og komme hjem med en stor gulvslibemaskine uden at kunne afslibe hjørner og kanter er ikke særligt godt. Vi har hele paletten her hos os:

  • gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine til gulvafslibning og afslibning af træ og trægulveBåndsliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Polermaskine
  • Støvsuger

Men så er du også dækket ind og kan trygt gå igang med dit gør-det-selv projekt.

"Enhver gør-det-selv man kan altid ringe til os og få gode råd også uden at have benyttet vores gulvsliber leje. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende."

Gulvmand er et rigtig godt job

Prøv at tænke dig hvad sådan noget træ har været igennem; først at stå i en skov og kæmpe om sol,vand og næringsstoffer. I bagende sol, frost og kulde og så til at blive savet op på et savværk og lagt i en lade som ladegulve hvor traktorer og mejetærskere kører. Jo, det er interessant at være gulvmand og opleve forskellige ting med dette fantastiske naturens materiale som træ jo er.

Gulvafslibning videos

No Comments Yet.

Leave a comment