Gulvlevering | Levering af kvalitets trægulve i København

Gulvlevering af nye gulve tilbydes ved ethvert gulvkøb hos os. Har du planer om at anskaffe dig et nyt gulv? Så tænke ikke på gulvlevering. Alt afhængig hvor du bor koster leveringen naturligvis en skilling, men prisen er ikke højere end at alle kan være med.

"Her får du både god servicering og gulvlevering"

Gulvlevering med kvalitet for øje

Vi har et gulvhus i København med alt indenfor gulve og gulvbelægninger. Gulvtyper som er vidt fundrede med holdt indenfor træ og trægulve. Andre former for gulvtyper beskæftiger vi os ikke med, herunder:

  • Gulvlevering til tiden. Ved køb af træ og trægulve er der altid en levering forbundet. De store og uhåndterlige gulvplanker leveres på paller eller efter ønskeBeton
  • Linoleum
  • Vinyl
  • Kork
  • Natursten
  • Klinker
  • Terazzo
  • Skifter
  • Tegl
  • Marmor

Og meget andet. Vi har nøje udvalgt et stort sortiment indenfor træ og trægulve, herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulve.

Gulvbutik og gulvgalleri

Gulvlevering og plukning af gulvordre på lageret. Alt i afslibning og afhøvling af træ og trægulve.Vi har i mange år beskæftiget os med træ og trægulve, herunder gulvbearbejdning af forskellig slags. Og når vi også sælger trægulve, så er vores gulvværksted et særdeles vigtig sted når det handler om gulvreparation og gulvbearbejdning. Her arbejder vore dygtige gulvfolk benhårdt for at opfriske, reparere og genetablere et gammelt, slidt og ødelagt trægulv.

NOTE: Levering af trægulve i København, Sjælland, Fyn og Jylland

Søger du inspiration? så er der flere forskellige måder at få viden og oplysninger om de forskellige gulvtyper og gulvmuligheder. Som sagt er du altid velkommen til at kigge forbi vores gulvbutik, gulvgalleri eller gulvværksted. Her vil Børge vise dig til rette og øse ud af sin store viden om træ- og gulvteknik. Gulvbørge er vores mand på gulvværkstedet og han styrer samtidig også vores gulvsnedkeri hvor de laver helt nye gulve .

Gulvlevering af trægulve med forskellige mønstre, farver samt glans

 

Plankegulve og parket til hurtig gulvlevering

I tilfælde hvor det er nødvendigt at skabe helt nye gulvplanker eller parketstave uden for normale gulvdimensioner, så kan vores gulvsnedkeri være løsningen. Her arbejdet der med gulvopgaver hvor nye trægulve produceres til reparation og udskiftning i et eksisterende gulv. Vel at mærke et trægulv som er udenfor de gulvdimensioner der finde på markedet. Det er typisk plankegulve som er 100 år og derover. Det var dengang hvor man købte trægulve fra et savværk uden fer- og not samlinger og bare sømmede fast på de underliggende strøer. Det var gulvbrædder med en tykkelse på 32mm og derover.

Gulvlevering af forskellige former for træ og trægulve. Her på billedet ses en lastbil som er ved at læsse et trægulv af.

No Comments Yet.

Leave a comment