Gulvkonsulent yder god gulvrådgivning og vejleder om muligheder

Hvad laver en gulvkonsulent dog?  Gulvvurdering, gulvtjek samt gulvrådgivning, herunder tilbudsgivning med mereEn gulvkonsulent kigger gerne forbi såfremt du ønsker det. Det er en gulvteknikker med speciale i træ og træteknik som vil aflægge dig et besøg og få en snak om dit trægulv. Hvilke forestillinger har du til den nyrenoverede gulvoverflade? Hvad er dine ønsker og behov? Han vil klarlægge hvilke krav du har til gulvoverfladen samt ønsker for hvordan dit gulv rent visuelt skal se ud.

En gulvkonsulent giver råd og vejledning

Et trægulv er af et materiale som har mange forskellige egenskaber, herunder at være smukt og have en god effekt på miljøet og indeklimaet i en bolig. En af ulemperne ved træ som gulvmateriale er, at det ikke er slidstærkt som mange andre gulvmaterialer. Et ubehandlet trægulv skal derfor have en beskyttende overflade for at gøre det slidstærkt, smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde. Vi rådgiver dig om de mange ting, herunder hvordan du skal vaske, pleje og vedligeholde gulvfladen.

Gulvinspiration og information

Vores konsulent kan du altid spørge til råd og vi tilråder at du har alle dine spørgsmål parat så han kan give dig et svar. Endvidere kan det være en god idé at du har gjort dig nogle overvejelser for hvordan gulvet skal se ud. Herefter vil vi kunne give dig inspiration og information om andre gulvbehandlinger som kan være et godt alternativ til det første valgte.

NOTE: Vi ser det som vores pligt at du som kunde er oplyst så meget som muligt omkring alternativer og hvilke muligheder der er for opfyldelse af ønsker og krav til den nye gulvoverflade.

Gulvtyper og træsorter

Alternativt er du altid velkommen til at søge inspiration og rådgivning i vores gulvbutik og gulvgalleri. Her har vi et bredt udvalg af forskellige gulvtyper, træsorter og mulige gulvbehandlinger. Her vil du kunne søge inspiration og få en visuel oplevelse af de mange muligheder der er. En gulvbehandling kan tage sig vidt forskellig ud afhængig af den gulvoverflade som nu bliver påført, herunder træsorten og naturligvis den patina som gulvet har. For eksempel vil et nyafslebet og nyere trægulv taget imod overfladebehandlingen på en anden måde end et trægulv som har lagt i boligen i en menneskealder. Disse nuanceforskelle og visuelle differencer i overfladen er vigtige at have for øje i valget af gulvbehandling.

"Når trægulvets overflade skal vælges kan du med fordel benytte en gulvkonsulent, det er gratis og helt ufporpligtende."

Gulvhus med alt under ét tag

Vi har alt under et tag i vores gulvhus, herunder et gulvværksted til gulvreparationer samt et gulvsnedkeri til udføres af mindre partier af gulvbrædder til reparation af gulve. Her vil du kunne få fat i Børge der er gulvspecialist og gulvkonsulent som kan svare dig på alle tænkelige og utænkelige som træ og trægulve. Gulvbørge er et unikom hvad træteknisk og gulvteknisk viden angår, og han vil kunne svare dig på de spørgsmål du eventuelt ville have om hvilken behandlingtypde der med fordel kan bruges i din bolig. Og som kunde er det betryggende at have en gulvkonsulent at støtte sig op af og vide at man altid kan få svar på sine spørgsmål. Det er en god gulvservice som Gulvafslibning København har og som mange kunder sætter stor pris på.

Få besøg af en gulvkonsulent

Et konsulentbesøg er altid godt til afdækning af de forskellige muligheder som du har at vælge imellem. Her vil du også have mulighed for at have en god snak med en gulvkonsulent og fagmand med stor viden. Han vil kunne foretage et gulvtjek og gulvvurdering af gulvets beskaffenhed for en afklaring af om gulvet kan opfriskes med en gulvafslibning. I enkelte tifælde er dette ikke muligt hvorfor en gulvafhøvling er nødvendigt, men det er blot en detalje som gulvmanden har helt styr på. Men desværre er der også enkelte tilfælde hvor en gulvrenovering ikke er muligt og hvor den eneste udvej er en gulvsanering. Her brækkes gulvet op og der anskaffes og lægges et nyt gulv. Desværre holder en gulvbelægning ikke evigt ej heller trægulve. Trægulve har den fordel at de kan friskes op og renoveres når overfladen bliver gammel, ridset og beskidt.

Din sikkerhed for en god gulvbehandling

Vores konsulent er altid lokal og kan kigge ud til dig med kort varsel. Ofte udfører han selv gulvarbejde hvorfor et konsulentbesøg altid er at foretrække i aftentimerne eller i weekender. Men det er blot at kontakt os for en snak og aftale af et besøg og gulvvurdering. I mange tilfælde hvor vore kunder ved nøjagtig hvad der er nødvendigt for at opfriske overfladen, kan du hente en pris i vore sprisliste eller få det oplyst på telefonen. Så er det blot at lave en aftale om gulvarbejdets udførelse. Normalt kan vi træde til fra dag-til-dag eller med nogle få dages varsel afhængig af hvor i landet du bor.

Kontakt os gerne for en snak og en aftale om et besøg af en gulvkonsulent samt et godt tilbud. Ethvert konsulentbesøg er gratis og helt uforpligtende.

No Comments Yet.

Leave a comment