Gulvafslibning Odense | Vi gør byen fin med gulvafslibning

Gulvafslibning Odense med de mange smukke og ældgamle trægulve. Her kan en gulvsliber virkelig få opfyldt sin drøm om gulvbearbejdning af rigtige tægulveGulvafslibning Odense udføres af os som et af de mest lokale gulvfirmaer i området. Her er det lokale styrende vigtig og rigtig godt for den gode service. Gulvafslibning Odense er en specialitet som 'gør Odense fin' med masser af smukke og nyrenoverede trægulve. Fyn og omegn har mange rigtig gamle trægulve. Egetræer som blev plantet på midtfyn for mange hundrede år siden og som den dag idag er særdeles velegnet for trægulve. Ellers er træ blevet fragtet med pramme fra de store svenske skove og havnet på fyn som godt og billige gulvmateriale.

Gulvarbejde på Fyn er vore speciale

Gulvarbejde på fyn og gulvafslibning odense udføres af professionelle gulvfolk hvor på øen du bor. Bor du på fyn og har du et trægulv der trænger til en kærlig hånd? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at give det nyt liv. Med mange års erfaring i arbejdet med trægulve i Odense og på Fyn kan vi hjæpe dig med enhver gulvopgave. Vi har specialiseret os i netop renovering af træ og trægulve og beskæftiger os ikke med marmor, beton, klinker, linoleum og andet. Det startede med gulvafslibning Odense men har siden udviklet sig til Fåborg, Svendborg, Assens og alle de andre byer på Fyn. Ja, sågar Fredericia, Korsør og Kolding er områder hvor vi hjælper et stort antal af kunder.

Gulvafslibning Odense og på resten af Fyn

Hvilken overflade du kan vælge og hvad der passer bedst til dit hjem afhænger naturligvis først og fremmest af dine ønsker til den nye gulvflade. Vi benytter en gulvafslibning til at fjerne den gamle og slidte gulvflade og når træet står helt rent og bart er det muligt at tilføre en ny behandling. Der er en masse forskellige muligheder at vælge imellem hvor nogle er mere velegnet end andre. Men det kommer helt og holdent an på hvilken type trægulv du har og hvad dine ønsker er til udseendet og hvilke behov du har til det rent funktionelle. Udover gulvafslibning Odense så arbejder vi også følgende steder:

  • Gulvafslibning Odense med de mange mulige årsager til en opfriskning, Herunder slid, ridser, hakker og andet. Vi gulvbehandler med lak, lud, olie eller noget helt tredieNyborg
  • Svendborg
  • Fåborg
  • Assens
  • Bogense
  • Middelfart

og naturligvis er hel Fyn dækket af vores service. Nu og da hænder det også at vi arbejder i Kolding og Fredericia, men så er det ligesom uden for de vante fynske rammer.

"Odense er en by med mange ældgamle trægulve, det er en gave til byen og en udfordring for gulvslibere."

Gulvtjek og gulvvurdering

Ved enhver henvendelse fra kuner er det første trin at få en snak om de muligheder der forelægger samt hvilke drømme og forventninger du har til gulvoverfladen. Herefter foretager vi et gulvtjek og en gulvvurdering hvor vi gennemgår forskellige elementer i gulvet, herunder gulvets beskaffenhed. Er det i det hele taget formålstjenlig at foretage en gulvrenovering? Er gulvet tyk nok til en gulvafslibning eller gulvafhøvling? sammen med en masse andre ting,herunder om gulvet er lagt på en sådan at det kan opfriskes ved en gulvbearbejdning. I langt de fleste tilfælde er der ingen problemer i at udføre en gulvafhøvling eller en gulvafslibning, og i de tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre er der en række andre muligheder for at pynte og opfriske overfladen alligevel.

Træteknisk viden

gulvafslibning odense har været udført i rigtig mange år. Gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling af træ og trægulve er virkelig noget der gør underværker. I alle tilfælde er de nødvendigt at gøre brug af en professionel gulvmand der har den trætekniske viden til at kunne lave den rigtige vurdering så du får de rette forudsætninger for at træffe den rette beslutning på et faktuelt grundlag. For det at få udført gulvarbejde er en investering som er givet godt ud såfremt den udføres på rette vis og på en håndværksmæssig korrekt måde. Det er vi garanter for og du kan blot ved at kontakte os for en snak blive overbevist med vished om at vi kan vores håndværk og at det sidder helt inden under huden.

Vi har en fornuftig pris

Vi er meget ærekære omkring det vi laver og sætter en ære i at udføre et rigtig godt og solidt stykke gulvarbejde som vore kunder er tilfredse med og vil anbefale til andre. Det er faktisk det vi lever af at få anbefalinger og dermed har vi arbejde i en rum tid fremover. Derfor behøver vi ikke at bruge en masse unødige penge på reklamer og andet og kan derfor udføre gulvafslibning til en fornuftig pris. Sammenholdt med at vi har forholdsvis lave faste omkostninger gør det os særdeles konkurrencedygtige. Derfor er det en skrøne at pris hænger sammen med kvalitet idet vi har kollegaer indenfor branchen er nødt til at tage en uforholdsmæssig høj pris, så de kan tortsætte med at leve et ekstravagant live med stor firmadomicil, chefer og store biler.

Et lille gulvfirma med gulvafslibning Odense

gulvafslibning i odense der virkelig gør en forskel. Rigtig godt med gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling af træ og trægulveVi er derimod et lille foretagende på Fyn hvor mester selv arbejder i marken og hvor mesters kone udføre regnskabet når hun kommer træ hjem fra sig arbejde inde i byen. Det er den måde vi har valgt at skrue en lille håndværksvirksomhed sammen på så den på bedste vis kan tage kampen og med de store og personliggøre det enkelte stykke gulvarbejde hvor der er tid til at gå i detaljer. Det sikrer at gulvarbejdet udføres på en fornuftig måde så det færdige resultat bliver helt i top. Derfor er gulvafslibning Odense og omegn en særdeles vigtig ting for os, idet vi ikke laver andet end renovering af træ og trægulve. Med andre ord er vi specialiseret i gulvafslibning i Odense og resten af Fyn.

Gulvrenovering og gulvafslibning Odense

Netop vores kompetence, viden og ikke mindst mange års erfaring i arbejdet med trægulv skal du ikke betvivle. Vi har en særdeles indgående trægeknisk viden med knap 30 års erfaring med forskellige større og mindre gulvprojekter gør os særdeles kabable til at løse enhver gulvopgaver, stor som lille. Og derfor er vi heller ikke bange for at tage del i større gulventrepriser i forbindelse med nybyggerier og renoveringer.

OBS: Vi arbejder med gulvafslibning Odense samt alt indenfor gulvrenovering og gulvbearbejdning samtidig med at vi har en indgående kompetence i gulvrestaurering.

Gulvrestaurering kræver specialistviden

Det vil sige at bringe gamle trægulve tilbage til oprindelig stand i fredede bygninger Klasse A. Det kan ikke gøres med de traditionelle metoder og moderne gulvmaskiner og gulvredskaber, men må derimod udføres på samme vis som dengang gulvet blve lagt oprindeligt for flere hundrede år siden. Det kræver en indgående viden og erfaring med arbejdsmetoder og de gamle håndværksmæssige traditioner. Herunder at benytte rekvisitter og redskaber fra dengang. Denne type gulvarbejde udføres for det meste på slotte, herregårde, gamle kirker og andre bygninger som er bestemt bevaringsværdige og fredede. Gulvafslibning Odense, og andre steder på Fyn, er blot en lille del af det store gulvarbejde som udføres her.

Kontakt en fagmand

Har du en gulvopgave uanset størrelse, omfang og art så kan du få hjælp hos os. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend og kigger gerne forbi for en snak.

No Comments Yet.

Leave a comment