Gulvafhøvling Amager

VI SLIBER GULVE PÅ AMAGER, DER LEVER OP TIL JERES FORVENTNINGER

Få et gratis tilbud

Vi udfører gulvafhøvling Amager til gode priser

Står du og skal have lavet en gulvafhøvling Amager, så er du kommet til de rette. Vi udfører alt inden for gulvarbejde, herunder gulvreparation og gulvlagering. Vi har flere års erfaring indenfor gulvservice, og har nogle af markedets bedste priser. Ring og tag en snak med os. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på telefon 50 22 22 25. hver dag mellem kl. 8.30 og 17.00. Vi udfører alt indenfor gulvafslibning Amager. Du er også velkommen til at ringe og få gode råd til valg af gulvbehandling, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge indenfor gulvafhøvling Amager.

Bliv ringet op

Din lokale gulvmand udfører gulvafhøvling Amager

N

Gulvafslibning af alle slags gulve.

N

Stor faglig stolthed.

N

Tilfredshedsgaranti.

N

Veluddannet medarbejdere.

N

Fornuftige priser

Hvis du leder efter et professionelt gulvfirma, som laver et grundigt og professionelt arbejde, så skal du lade os udføre din gulvafhøvling Amager. Vi sætter en stor ære i at have tilfredse kunder. Vi afslutter aldrig en opgave, før kunden er helt tilfreds. Det er vores garanti til dig. Vores arbejde emmer af kvalitet og grundighed, så når vi har haft vores fingre i dine gulve, vil de stå flotte og som nye. Vi samler på glade kunder, og håber, at du vil være den næste. Kontakt os vedr. gulvafslibning København.

Skal du sælge din bolig? Giv dine gulve en gulvafslibning – det betaler sig

N

Mange vælger at hoppe over hvor gærdet er lavets, når de skal sælge deres bolig. De orker ikke at give gulve en gulvafhøvling Amager, og lader i stedet gulvene stå slidte og plettede. Det kan desværre ofte vise sig at være en dårlig beslutning. De fleste potentielle købere, vil sætte pris på, at gulvene er renoveret, så de kan flytte direkte ind i boligen. Derfor kan det som regel godt betale sig at ofre penge på en gulvafhøvling Amager, inden du sætter din bolig til salg. Tænk bare, hvis det var dig selv, som var køberen. Ville du ikke også sætte pris på, at gulvene var flotte og klar til indflytning? Lad være med at skræmme kunderne væk med grimme gulve, og book en tid til gulvafslibning her hos os. Du bliver overrasket over, hvor stor en forskel det vil gøre for helhedsindtrykket af din bolig. Og de potentielle købere vil være begejstrede.

Har du overtaget en lejlighed med grimme gulve? Hjælpen er nær med en gulvafhøvling Amager

N

De fleste har prøvet det. De har lejet en lejlighed, har været og set den fuldt møbleret, og glæder sig til at flytte ind. Men når dagen kommer for indflytning, får de et chok, når de ser, hvor grimme gulvene er. Tag det roligt! Trægulve er taknemmelige og relativt nemme at få til at se flotte ud. Men en gulvafhøvling Amager, kan du endda få gulve, som ser splinternye ud. Kontakt os i dag, så vi kan give dine gulve et nyt flot look. Tænk bare, hvor lækkert det bliver at flytte ind i en lejlighed med gulve, som er afhøvlede og uden pletter og synligt slitage. Kontakt os på 50222225 og lad os lave en vurdering og give et uforpligtende tilbud på opgaven. Du bliver overrasket over, hvor lidt det koster at få gulve, som ligner en million.

Kender du mulighederne for slutbehandling af dit gulv? Læs mere her

N

Når vi har færdiggjort nedslibning af gulv, skal det efterbehandles. Der er mange forskellige muligheder når det gælder slutbehandling af gulv. Du kan vælge at få dit gulv lakeret, give det olie, en ludbehandling eller blot nøjes med en sæbebehandling. Dit valg skal træffes ud fra, hvilket slutresultat du ønsker for dit trægulv. Vi guider dig gerne i at træffe det helt rigtige valg. Vi anbefaler, at du kigger på vores hjemmeside, og ser før- og efterbilleder af vores tidligere kunders gulve. Så får du et indtryk af, hvordan gulvet vil se ud, alt efter hvilken slutbehandling det får. Vi kommer gerne ud og tager en faglig snak med dig, om hvad der vil klæde rummet og din indretningsstil bedst. Vi har mange års erfaring i at rådgive, og finder altid den bedste løsning for vores kunde.

Hvorfor er et trægulv et godt valg? Bliv klogere her

N

Der er mange fordele ved at vælge et trægulv. De tåler mange års slitage og brug, og med en gulvafhøvling Amager, kan selv det mest trætte og triste gulv få nyt liv. Gulvbrædder er massive brædder af træ, som når de høvles får en flot og glat overflade. Uanset bredden og tykkelsen på brædderne, kan de fleste gamle trægulve blive flotte igen med en gulvafhøvling på Amager. Med et massivt trægulv får du et flot og naturligt look, og et trægulv af massivt træ, er så godt som umuligt at slide op. Et trægulv er nem at rengøre og derfor også meget allergivenlige. Taber du noget på gulvet, kan du næsten altid få pletten væk fra gulvet med en gulvafslibning København.

Når du går på et trægulv, der har fået en gulvafslibning, er det som at gå på fløjl

Det føles skønt og meget behageligt, at gå på et trægulv, som har fået en gulvafhøvling. Det er glat og føles varmt og dejligt, selv på bare fødder. Trægulve har desuden den gode effekt, at det er med til at give rummet en god akustik. En anden fordel ved et trægulv er, at de tykke gulvbrædder bidrager til et godt indeklima, fordi de optager og afgiver fugt til lokalet.

 

Husk, vi udfører gulvafslibning Amager for både private og virksomheder

Vi udfører alt indenfor gulvarbejde for private kunder og virksomheder. Og ingen opgave er for stor eller for lille for din lokale gulvmand. Vi udfører også gulvafslibning af trapper. Så uanset hvilken gulvservice du er ude efter, tør vi godt love, at vi kan klare den. Vi er professionelle og overholder altid det aftalte. Og så afslutter vi ikke opgaven, før du er 100 % tilfreds med resultatet. Derfor har vi kun gode anmeldelser fra vores tidligere kunder. Skal du være vores næste tilfredse kunde? Ring på telefon 50 22 22 25, og lad os starte et samarbejde.