Billige gulve og trægulve der pynter i hjemmet

Billige gulve er ikke altid dårlige gulve. Et trægulv er i længden et billigt gulv, for en dygtig fagmand kan altid renovere et gulv af træ, så det igen ser helt nyt ud. Og så er et trægulv behageligt at gå på og godt for børn at lege på. Små barneknæ har det godt på et gulv af træ.

billige gulve

billige gulve

Et rigtigt behandlet trægulv er modstandsdygtigt overfor mærker fra sko og møbler – eller børnenes legetøj - og så er et trægulv sundt at gå på, fordi det ikke giver så hårde stød gennem benene som for eksempel et gulv med klinker.

Billige gulve i træ 

Der findes i dag et stort udvalg af billige trægulve af høj kvalitet. Og med et gulv i træ kan du ændre stilen i dit hjem. Du kan vælge et parketgulv i træ til den gamle villa eller skabe din egen landlige oase med et rustikt plankegulv i træ.

Smukke billige gulve

Et flot gulv forandrer hele hjemmet og giver nyt liv til rummet, og med et trægulv får du en billig og langtidsholdbar løsning på et flot gulv.

For et trægulv er ikke bare et gulv af træ valgt én gang for alle. Et gammelt slidt trægulv kan ændres ved hjælp af afslibning, så det kommer til at passe til din boligindretning og tidens mode.

 Farvede gulve og smukke trægulve

Et trægulv kan indfarves med forskellige former for bejdse – og det er en billig måde at forny hjemmet på. Det kan være i pangfarver i et kulørt og kreativt miks, eller man kan vælge et gulv i diskrete jordfarver.

 Et levende gulv

Træ er et naturmateriale, og derfor er et trægulv med til at gøre hjemmet levende. Ikke nok så flotte møbler kan opveje et kedeligt gulv, så der er ingen grund til at tøve.

Henvendt dig ufortrødent til din gulvfagmand og opdag, at et gulv af træ er både en god investering og en billig løsning på billige gulve og flotte gulve.

Gulvafslibning videos

No Comments Yet.

Leave a comment