Beregner gulvafslibning – online pris – Billigere end du tror

Beregner - online pris beregner -  er en let og enkelt måde at finde prisen på opfriskning af dine trægulve. Ved at gå ind i selve beregneren er det blot at indtaste de oplysninger som du bliver bedt om. Herefter får du en pris på hvad det koster at udføre det givne gulvarbejde.

Beregner og prisliste på gulvafslibning

Som et alternativ til gulvberegneren kan du gå ind se i prislisten. Her er vore priser listet op på en let og overskuelig måde så du altid kan gå ind og få en opdateret pris:

  • Priser på afslibningBeregner til at beregne gulvafslibning
  • Priser på gulvbehandling
  • Priser på afslibning af dørtrin, trappetrin og andet

Alt dette ser du på vores beregner. Det er vores hensigt med denne synlighed om vore priser og prisstruktur, at det er det letteste for alle parter. En række gulvfirmaer ønsker ikke at synliggøre deres priser på gulvafslibning og efterbehandling af trægulve, hvilket er mærkeligt. Det giver en god oplevelse af service og en direkte tilgang til noget af det vigtigste, nemlig prisern på udført gulvarbejde.

Gulvafslibning priser pr. m2.

Det er simpelthen nemt at få den bedste og billigste pris på gulvafslibning her hos os. Det er gratis og ganske uforbindende. Det eneste vi ikke kan tilbyde dig af priser er prisen på gør-det-selv gulvafslibning. Gulvafslibning gør-det-selv er svært at gøre op og det kommer helt og holdent an på hvor du vælger leje af gulvsliber.

Online beregner

Ved at beregne prisen på gulvrenovering får du et hurtigt overblik over prisstrukturen. Hvad er prisen for at afslibe et standardgulv og efterbehandle med:

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks
  • Bejdse
  • Med eller uden hvidpigment

Alt dette får du en pris på i løbet af brøkdele af et sekund. Hurtigt, enkelt og lige til - Nemmere kan det ikke blive.

Priser på gulvafslibning København

Idet prisen for at afslibe 1 m2 er forholdsvis dyrere end at ordne 100 m2, så er der i pris kalkulen indbygget en minimumspris på kr. 2000. Priserne gælder alle typer trægulve og træsorter og alle priser er inkl. moms. Materialer, transport, arbejdsløn, parkering, håndtering med videre indgår i priserne. Med andre ord er alt hvad der er nødvendigt for at kunne udføre det givne stykke gulvarbejde, med i prisen.

Hvad får man får pengene?

En afslibning af boligens trægulve så de kommer til at fremstå helt rene og uden den gamle gulvbehandling. Misfarvninger, ridser, småhakker og snavs fjernes og træet rettes mest muligt op med den valgte afslibningsproces. Fugtskader og sodskader kan som regel ikke fjernes men minimeres så meget som muligt. Når det nyafslebne trægulve står helt 'trærent' er en gulvbehandling muligt.

Gulvafslibning videos

No Comments Yet.

Leave a comment