Afslibning af trægulve, dørtrin og trapper i København

Afslibning af træ og trægulv udføres i København, Amager på på hele Sjælland. Er du på jagt efter et af landets bedste firmaer til gulvafslibning? skal du ikke lede længere. Vi tilbyder afslibning af gulve over hele landet. Vi har derfor stor erfaring i at afslibe trægulve, og vores medarbejdere er nogle af landets mest erfarne. Stort set intet gulv kan ikke forbedres med en gulvafslibning, hvor du  med en professionel gulvmands indsats vil opleve stor forskel. Din bolig vil fremstå som ny, hvad enten du vælger en behandling af et enkelt gulv eller alle boligens gulve.

 Hvor lang tid tager en afslibning

Måske er det et gulv i køkkenet, der har været særligt udsat – eller børneværelsernes gulve, der skal friskes op, nu ungerne er blevet større. Uanset hvad, er en afslibning en god måde, hvormed du kan tilføre dit hjem liv og stil. Og det er ikke dyrt. Mange forsøger selv, men det er sjældent en god løsning. Et slid af gulve tager også  længere tid, hvis du selv står for den, så overlad i stedet det til din fagmand.

Gulvmanden laver gerne et gulvtjek

Vi kommer gerne ud og besøger dig og giver dig et tilbud på  afslibning, hvad enten, det gælder alle boligens gulve eller et enkelt værelses gulv. Det er dog vanskeligt præcist at beregne, hvor lang tid enslid tager, for det afhænger af dine gulves tilstand. Ofte sidder der limrester fra gammelt linoleum eller tæpper – der kan også være skævheder i gulvet, som afslibningen skal rette op på. Og vi er ikke færdige, før resultatet af den valgte slid er

perfekt, og du er tilfreds med dit gulv eller gulve.

LÆS OGSÅ: Få gode råd om gulvrenovering fra din gulvmand

 Nemt at renholde efter afslibning

Når afslibningen er færdig og gulvet er efterbehandlet med lak, lud, olie eller bejdse, har du et holdbart og slidstærkt gulv. Vort firma er specialister i slid og efterbehandling og har erfaring med mange gulve, så dit gulv skal vi nok også få flot. Og nok så vigtigt, efterfølgende har du et gulv og et hjem, der er praktisk og nemt at holde. Samtidig vil du føle, at du har fået en helt ny bolig, for en afslibning giver ikke kun liv til gulv og gulve, men til hele boligen. Og

Afslibning

dine gæster vil beundre dine gulve.

TIPS: Få gode råd og tips om behandling af dine trægulve. Benyt eventuelt en god hjemmeside gulvabc.dk til inspiration og som opslagsværk for yderlige oplysninger. Alle med interesse for træ og trægulve kan med fordel benytte dette dette gulvleksikon gratis, især for gør-det-selv folk kan det være nyttigt.

Afslibninger der gør en stor forskel

Et massivt planke- eller parketgulv kan klare flere afslibning en den tyndere stavparket eller lamelparket der er opbygget af flere lag træ. Her er et slidlag i finér øverst som er tyndt og kun kan afslibes nogle ganske få gange. For jo flere afslibninger des tyndere bliver trægulvet og derfor må der afslibes så nænsomt og blidt som overhovedet muligt. Afslibningerne af ethvert trægulv skal overvejes grundigt ved tynde trægulve og her er gør-det-selv gulvafslibning ikke muligt.

" En professionel gulvmand kan udføre ensartet og jævne gulvafslibninger modsat hjemmegjort afslibninger. "

Afslibning af gulve leje

Gulvsliber leje er en mulighed og kan foretages i forskellige forretninger som sælger til gør-det-selv folk. Afslibning af gulve gør-det-selv er et alternativ til benyttelsen af en rigtig gulvmand og professionel gulvafslibning. Afslibning af gulve leje af gulvslibemaskiner kan foretages hos os eller i byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Xl-byg eller i nogle tæppeland butikker. Farvehandlere som flygger og andre har også gulvsliber leje på deres program. Her er det også muligt at købe rekvisitter, sandpapir og overfladebehandling.

Vi er aldrig længere end en opringning væk, så tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud på renovering og behandling, såfremt du vil gøre noget godt for dine gulve.

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment