Afslibning af gulve København

VI SLIBER GULVE, DER LEVER OP TIL JERES FORVENTNINGER

Få et gratis tilbud

Vi udfører afslibning af gulve København – ring og få et godt tilbud

Har du brug for afslibning af gulve København, så tilbyder vi professionel og grundigt arbejde til rimelige priser. Vi har flere års erfaring indenfor al gulvservice, og kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os alle dage mellem kl. 08.30 og 17.00 på telefon 50 22 22 25. Vi vejleder og rådgiver også gerne i forbindelse med gulvreparation eller gulvrenovation, eller hvis du er i tvivl om, hvilken slutbehandling dit gulv skal have. Med os som samarbejdspartner, kan du trygt stole på, at du får flotte gulve. Vi er stolte af at kunne sige, at vi samler på tilfredse kunder, og vi afslutter aldrig en opgave før du som kunde er 100 % tilfreds.

Bliv ringet op

Alt indenfor afslibning af gulve København – få flotte gulve nu

N

Gulvafslibning af alle slags gulve.

N

Stor faglig stolthed.

N

Tilfredshedsgaranti.

N

Veluddannet medarbejdere.

N

Fornuftige priser

Et grimt og slidt gulv med pletter kan ødelægge ethvert rum. Så få nu gjort noget ved det. Og i stedet for at kaste dig ud i et gulvafhøvling gør det selv projekt, skulle du vælge at lade os klare opgaven. Vi udfører alt indenfor gulvafslibning København, og leverer altid et flot og professionelt stykke arbejde indenfor afslibning af gulve København. Samtidig sætter vi en ære i at overholde alle de aftalte aftaler og afslutter opgaven til tiden – så du kan komme i gang med at indrette din nye flotte stue. Vi ved, at de fleste kunder er glade for håndværkerens arbejdskraft, men endnu mere glade, når opgaven er afsluttet og de igen kan komme videre med deres hverdag uden flytterod og håndværkerlarm. Derfor kan du regne med os, når det gælder om at overholde deadlines. Ring og lad os tale om din opgave. Vi håber, at vi kan føje dig til listen over tilfredse kunder.

Skal du sælge din bolig? Et gulv, der er blevet afhøvlet sælger bedre end et slidt gulv

N

Vi ved, at de fleste potentielle købere klart foretrækker at gulvene i deres kommende bolig allerede er nylakerede eller afhøvlede. Så hvis du går efter et hurtigt salg, så skal du overveje at lade os stå for en afslibning af gulve København. Det betaler sig i det lange løb. Og du vil garanteret blive positivt overrasket over, hvor billigt det er, at lade din lokale gulvmand stå for opgaven. Så lad os gøre det hårde arbejde, så kan du koncentrere dig om alle de andre praktiske ting, som en flytning altid medfører. Lad de potentielle købere blive begejstrede over de flotte gulve, og sæt skub i salget. Før du aner det, er din bolig solgt, og du kan komme videre et andet sted. Ring allerede i dag og lad os kigge forbi, og lave et uforpligtende tilbud på opgaven. Du fanger os på telefon 50 22 22 25.

Troede du at dit gulv var udtjent? Måske kan det få nyt liv med en gulvafslibning København

N

Et trægulv kan med tiden komme til at se rigtig plettet, ridset og grimt ud. Men det gode ved trægulve er, at de som regel kan blive så gode som nye med en gulvafslibning København. Vi udfører afslibning af gulve København, og kan udføre små mirakler på et ellers meget slidt gulv. Du vil spærre øjnene op, når du ser, hvor flot det gulv, som du troede var helt færdig, kan komme til at se ud, efter at vi har haft vores dygtige hænder i det. Det gode ved massive træbrædder er, at de tåler en gulvafhøvling flere gange, og derfor er der utroligt mange års brug i et trægulv af god kvalitet. Så uanset hvor dårligt det er blevet behandlet gennem årene, af et glas rødvin, som bliver spildt til festen eller et stykke legetøj, som gang efter gang blev smidt på gulvet, så kan et trægulv næsten altid få nyt liv, med en afslibning af gulve København. Vi ser på opgaven og kommer med vores bud på, hvad der skal til, for at give dine gulve deres “anden ungdom”.

Ved du hvad du vil have eller skal vi vejlede dig? Alt indenfor gulvservice

N

Der er mange muligheder, når det kommer til afslibning af gulve København. Nogle ved præcist, hvordan de ønsker, at slutresultatet af en gulvafhøvling skal være. Andre er meget i tvivl og har brug for vores ekspertise til at vejlede dem i at træffe det rigtige valg. Det hele afhænger af den slutbehandling, som vi giver dit gulv. Hvis du ønsker et helt naturligt look, så skal du bestille en sæbebehandling af dit trægulv. Kan du godt lide et mere lyst udseende, så anbefaler vi en ludbehandling. Nogle foretrækker et blankt trægulv, og så skal der en lakering af gulv til. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du er helt klar over, hvordan du ønsker, at slutresultatet skal være. Gå eventuelt ind på vores hjemmeside, og se før- og efterbilleder af vores tidligere opgaver indenfor afslibning af gulve København. På den måde, kan du danne dig et godt indtryk af, hvad de forskellige slutbehandlinger betyder for slutresultatet. Det kan måske gøre det lettere for dig at træffe en beslutning.

Vi udfører gulvarbejde for både private og virksomheder – ring og få en snak

N

Husk, at vi udfører afslibning af gulve København for både private og virksomheder. Trænger dine kontorlokaler eller receptionen til en make-over? Et flot gulv, som er blevet afhøvlet, gør underværker for indtrykket overfor dine kunder. Vi kan også stå for afslibning af trapper. Giv kunderne den helt rigtige velkomst, med en flot trappe, der fører ind til virksomheden. Er du en lille virksomhed eller en større virksomhed, så kan vi hjælpe. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi sætter en ære i altid at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Vælger du os som samarbejdspartner, kan du være sikker på, at dit kontor eller velkomstreception, vil stå flot og professionelt, og vil afspejle det, som du ønsker, at din virksomhed skal udstråle overfor kunderne.